Apua ja anteeksi, edellisestä postauksesta on järkyttävän paljon aikaa! No, nyt korjataan asia. Päätin tällä kertaa kirjoittaa vanhasta, 80-luvun lopulla tehdystä levystä. Kyseessä siis legendaarisen Slayerin South of Heaven-albumi. Ja sitten asiaan:

Mitä tästä nyt voi ja kehtaa sanoa, tämähän on klassikko :-D Ja onnistunut sellainen. Levyn alku hipoo täydellisyyttä. South of Heaven ja Silent Scream ovat ehdottomasti parhaat kappaleet ja ehkä ne olisikin pitänyt sijoittaa levyn loppuun? Eihän se loppupääkään huonoa kamaa ole, mutta kun odotukset on nostettu alussa korkealle, saattaa Spill The Blood jättää kuulijan kylmäksi.

Tein sellaisen huomion, että Read Between The Lies-kappaleen kitarariffi ikään kuin tuo mieleen Raining Bloodin (joka on sekin mahtava kappale, vaikkei tältä levyltä löydykään). Johtuuko tämä nyt vain minusta vai onko kappaleiden välillä oikeasti huomattavia yhtäläisyyksiä? No, hyvä kappale joka tapauksessa.Ja kun nyt yhtäläisyyksiä muiden biisien kanssa alettiin listata niin kyllä tuosta Live Undead on vähän Panteramainen veto. Ei sillä, että se olisi huono asia.

Hyvä on, Cleanse The Soulin huimille kitarasooloille on pakko osoittaa kunnioitusta. Teknisesti erittäin hyvä kappale.. Ja se kitarasoolo! Miten sellainen upeus on mahdollista? Palvon Slayeria! Ja tiedän, että sanoin levyn loppupään olevan huonompi kuin alku, mutta tämä kappale on kyllä jotain fantastista. Eikä se Dissident Aggressorkaan nyt huono ole ja kyllä Spill The Bloodin kitarariffi on ihan vetävä.. Aloituskappaleet vain nostavat riman korkealle.

Loistava levy kokonaisuudessaan, ainoana muutoksena olisin vaihtanut kappaleiden järjestystä: Siirtänyt kolme ekaa biisiä levyn loppuun. Kappaleiden lyriikat noudattelevat Slayerille ominaisia "saatanallisia sanoituksia".Southofheaven-normal.jpg

Ja hei, tulevaisuudessa lupaan kirjoittaa useammin, kerran tai kaksi kuussa! Hävettää ihan..

Seuraavaksi kerraksi suunnittelen kirjoittavani omasta henkilökohtaisesta suosikkilevystäni. Mikä tämä levy on, sen näkee sitten.

Ja lopuksi haluan sanoa:

R.I.P Jeff Hanneman  ;-(